Lid worden?

Ben je geïnteresseerd in volleyballen bij een vereniging, maar wil je eerst uitvinden of De Spuyt iets voor je is? Neem dan nu de proef op de som. Kom drie keer gratis meetrainen zonder enige verplichting. Meld je wel eerst bij onze secretaris (mail), zodat we met je komst rekening kunnen houden.

Trainingen
Volleybalvereniging De Spuyt heeft vijf vrouwenteams en vijf mannenteams. Het spelniveau van onze teams varieert van de zesde klasse tot en met eerste klasse.

Iedereen traint wekelijks in:

Sportcentrum Het Marnix
Marnixplein 1
1015ZM AMSTERDAM
www.hetmarnix.nl/spuyt

marnixbad.jpg

WOENSDAG
20.00 - 21.30 uur: Heren 3, 4 + 5/ Dames 4 + 5
21.30 - 23.00 uur: Dames 1 + 2/ De recreanten

DONDERDAG
20.00 - 21.30 uur: Dames 3 + 4 / Dames 1
21.30 - 23.00 uur: Heren 1 + 2

N.B. Elk half jaar wisselen de trainingstijden van vroeg naar laat en andersom. Dit gebeurt na de zomer en na het Spuyttoernooi in januari.

Competitiespelers
Heb je na drie keer trainen bij de competitiespelers definitief de smaak te pakken, dan kun je je inschrijven bij onze secretaris Marga de Lange via email (mail Marga). Bij haar kun je ook terecht voor meer informatie. In samenspraak met iemand van onze technische commissie zal gekeken worden of je meteen kunt meespelen in het team van jouw keuze.

Heren

H1: eerste klasse
H2: derde klasse
H3: derde klasse
H4: vierde klasse
H5: vijfde klasse

Dames

D1: eerste klasse
D2: tweede klasse
D3: derde klasse
D4: vierde klasse
D5: vijfde klasse

Recreanten
Heb je na drie keer trainen bij de recreanten zin om mee te blijven doen? Schrijf je dan in bij onze secretaris Marga de Lange via de e-mail (mail Marga). Zij kan ook al je vragen over onze recreantengroep beantwoorden.

Instuif
Meedoen met de instuif kan zonder verplichtingen. Eenieder die zin heeft kan op maandagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur naar de Marnixhal komen en meedoen. Vooral niet-competitiespelende dames en heren zijn hier te vinden, maar ook andere geïnteresseerden zijn welkom (niveau ca. 3e/4e/5e klasse). De kosten zijn 2,50 per keer. Kom je voor het eerst meedoen? Meld je dan vooraf bij onze secretaris Marlies Olthof via de e-mail (mail).

Veel plezier bij volleybalvereniging De Spuyt!