Onze nieuwe Spuyt website

Onze website was aan een opknapbeurt toe. Herkennen jullie ook de vraag ‘kan dat die techneut niet even fixen? Even… voor een technisch aangelegd persoon. En zo gebeurde het keer op keer dat de interne communicatie in de online omgeving achter is gebleven.

We wilden graag een website die van en voor de leden is en waarbij we gemakkelijk onze nieuws en media kunnen publiceren. Ook alle leuke foto’s van onze feestjes en de leden die willen hun social foto’s.
Binnenkort komen zullen we ook een gezichtsboek maken van de leden zodat nieuwe leden ook meteen een gezicht hebben bij namen of juist de namen van hun medetrainers.

Heb je iets wat je graag tussen ons nieuws wil zien of denk je dat het in ieder geval leuk is om te delen. Laat het ons even weten!