Loading...
Feest

Spuyttoernooi: 8 januari 2022

Beste volleyballers,

Het is weer bijna zover. Het Spuyttoernooi komt er weer aan en ditmaal op 8 januari 2022. Dit keer met het thema “het grote gemiste feestdagen toernooi”.  Door de corona maatregelingen hebben de festiviteiten van veel feestdagen en festivals geen doorgang kunnen vinden. Daarom dachten wij dat het een goed idee is om dit op dit toernooi in één keer in te halen.

Spuyttoernooi flyer 2022

Waar?

Sporthal Blauw-Wit aan de Joos Banckersweg 18a te Amsterdam

Waneer?

  • Zaterdag 8 januari 2022
  • begin eerste wedstrijd 13.00 uur
  • einde feest 24.00 uur*

* Let op: Dit is afhankelijk van de op dat moment geldende maatregelen en kan daardoor nog veranderen.

Inschrijving

Schrijf je in via dit formulier. Het inschrijfgeld bedraagt € 85,- inclusief eten. Jullie ontvangen tegen die tijd digitaal een betalingsverzoek om dit bedrag over te maken.

Modus

In totaal 32 teams in 8 poules verdeeld over 4 velden

Eten

Het eten wordt dit jaar verzorgt door Dames 2 en 3. Zij zullen ervoor zorgen dat tijdens het toernooi de 32 teams (± 200 spelers) voldoende eten kunnen krijgen. Gasten, oftewel niet spelende mee-eters hebben de mogelijkheid voor een bedrag van € 3,50 (€ 2,- voor kinderen onder de 12 jaar) mee te genieten van het buffet. Dit is op de avond zelf af te rekenen. Geef aub van tevoren aan hoeveel mensen je verwacht om het kookteam de kans te geven om bij de bereiding rekening mee te houden. Er wordt sowieso rekening gehouden met vegetariërs en omnivoren maar als je nog vragen hebt en/of het aantal mee-eters wilt doorgeven, dan kan dat via het inschrijfformulier.

Corona

We houden ons natuurlijk aan de dan geldende coronamaatregelen. Volgens de huidige maatregelingen is een coronatoegangsbewijs verplicht. Natuurlijk weten ook wij niet hoe de situatie er in januari uit ziet, maar vooralsnog plannen we ons jaarlijkse toernooi gewoon zoals je van ons gewend bent. Mocht het toernooi uiteindelijk toch niet door kunnen gaan, dan zullen we je hierover informeren.

Feest thema

Kies met je team alvast jullie favoriete feestdag/festival en pas hierop jullie outfit aan en dan zien we jullie 8 januari 2022 in de Blauw-Wit hal.

 

Sportieve groet van de toernooicommissie

Henrike, Bart en Julien